Nog een speciaal project! In februari 2015 werd in de Ontmoetingskerk in Middelburg de musical 'Esther' opgevoerd. Voor dit indrukwekkende stuk mochten wij de sieraden voor alle acteurs en de kronen voor de koning en de koningin maken! Een heerlijke uitdaging, maar wát een werk.... 
Uiteindelijk is de keuze op koper gevallen (goud werd wel erg kostbaar ;)), uit 2 koperen platen heb ik de kronen gezaagd, in vorm gezet en verder afgewerkt met Lapis Lazuli edelstenen voor de koning, parels voor de koningin en beide kronen met een aantal swarovski kristallen afgemaakt.
Wat een fantastisch resultaat en wat een geweldige reacties hebben we hierop gehad. 
De kronen zijn nog altijd te bewonderen in ons atelier. 

het idee was om ze bij een volgende musical opnieuw te gebruiken. Maar.... nu kozen ze voor Mozes! Ook een fantastisch stuk, dat kan ik alvast wel verklappen. Maar qua sieraden vraagt het Egyptishe hof toch wel een heel andere stijl dan het Babylonische.... Dus we gaan weer hard aan het werk! 
Inhoudelijk mag ik er nog niks over vertellen ;) maar bij deze bent u allemaal van harte uitgrnodigd om te komen kijken. 

Op 10, 11, 17 en 18 februari 2017 zal de musical worden opgevoerd in de Ontmoetingskerk. Oosterscheldestraat 1, Middelburg.
Toegang is gratis, maar wel even van tevoren reserveren via musicaltickets@hotmail.com
  Sanneke     01-12-2016 13:03     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.