Een emotionele verbinding Onze oma.... Wat heeft ze allemaal al moeten doorstaan....
Twee keer is ze getrouwd geweest. Eerst met onze opa, waar ze na een lang en slopend ziekbed afscheid van heeft moeten nemen na 40 jaar huwelijk. Zo bijzonder en mooi dat ze een aantal jaar later weer een man ontmoette waar ze dolverliefd op werd! Hij is zo in de familie opgenomen en voor de klein- en al snel ook achterkleinkinderen een echte opa geweest!
Maar begin november heeft ze na 12,5 jaar getrouwd te zijn geweest opnieuw afscheid moeten nemen van haar man na opnieuw een lang en slopend ziekbed. Zoveel herinneringen, zoveel mooie en verdrietige dingen....

Wilco heeft geprobeerd deze herinneringen samen te voegen in dit bijzondere sieraad. De trouwringen van haarzelf en opa Cor zijn samengevoegd met een ring met bloedkoraal die ze van onze eerste opa heeft gekregen. Wauw!!! Zo emotioneel, zo mooi.... Wilco, dat heb je top gedaan!
  Sanneke     29-12-2016 12:50     Reacties ( 2 )
Reacties (2)
 Sara -  30-12-2016

Wat knap Wilko! Heel mooi gemaakt! Dat zal je oma erg mooi vinden. Mijn complimenten! Groetjes, Sara

 Minke -  29-12-2016

Wat een mooi gebaar om alles samen te voegen ! Een blijvende herinnering van droevige dingen , maar bovenal van fijne , blijde dingen ! Complimenten voor Wilco en voor jullie allemaal , jullie stil staan bij mooie dingen , jullie creativiteit ! Verdriet en Blijdschap liggen heel dicht bij elkaar ! Lieve groet van Theo en Mijne , Emmeloord .