Opening Het is een tijdje stil geweest hier op de website, maar wij hebben zeker niet stilgezeten!

Op 21 juni 2007 zijn we als atelier officieel gestart en daarmee bestaan we dit jaar dus al 10 jaar! Inmiddels is het atelier flink uitgebreid en helemaal nieuw gebouwd. Dit hebben we op 24 juni uitgebreid gevierd met een heropening samen met familie, genodigden, klanten, mensen die ons in de krant gezien hadden (want we stonden die week zowel in de faam als in de PZC, en ook nog in de dorpskrant van Nieuw- en Sint Joosland) en misschien nog wel meer mensen. Wat was het druk, wat was er veel interesse! Wij hebben er in ieder geval enorm van genoten en we hopen jullie ook. Wat zijn we enorm verwend met alle kaartjes, bloemetjes en cadeautjes!!! Foto's van de heropening zijn op onze facebookpagina te vinden.

Verder is op 5 juli ook nog een filmploeg van Omroep Zeeland geweest om een familieportret te maken, omdat dit toch wel heel bijzonder is als je dat als ouders, kinderen en inmiddels ook al kleinkinderen kunt doen! We zijn allemaal gefilmd en geïnterviewd, ook de kleinkinderen. Dat was best spannend, maar zo ontzettend leuk om te kunnen vertellen over wat we allemaal doen samen!
Dit zal in de zomer worden uitgezonden op tv, radio en internet. De datum is nog niet precies bekend maar zal nog volgen. Wij zijn heel erg benieuwd wat ze ervan gemaakt hebben. 
  Sanneke     06-07-2017 15:52     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.