Zowel in 2015 als in 2016 hebben wij op de zilverdag in Schoonhoven de eerste prijs gewonnen op de noviteitenshow/SilverChallenge!
Eerste prijs Noviteitenshow Zilverdag 2015 
2015                               2016

Op deze website kunt u informatie vinden over ons atelier,
onze werkwijze en onze producten.

 

Over Sieradenatelier VANDEVERADEMING:
 
 
Wij zijn een klein familiebedrijf dat heel snel gegroeid is.

Allen opgegroeid in Zeeland en in 1997 verhuisd van Middelburg naar Nieuw- en Sint Joosland, waar we nu naast het huis ons sieradenatelier hebben gerealiseerd.

We zijn begonnen met het maken van kralen en kettingen als hobby, die steeds meer uitgebreid is tot het bedrijf dat het nu is.

Sinds 21 juni 2007 staan wij officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, en in maart 2008 is ons atelier geopend.
 
We werken voornamelijk met natuurlijke materialen, zoals edelsteen, koraal, Zoetwaterparels en schelp. Maar ook glaskralen en glasparels horen tot onze collectie.
Wij staan ervoor om alle sieraden netjes en veilig af te werken, met alleen de beste materialen.
 
De mogelijkheden in ons atelier zijn zeer uiteenlopend, van losse kraaltjes tot kant-en-klare sieraden kopen, workshops en kinderfeestjes.
Op dit moment zijn we vooral het goudsmidgedeelte aan het uitbreiden en ons aan het specialiseren in het gieten van verse bloemen. Op deze manier is het mogelijk om een sieraad in goud of zilver, perfect op uw wensen afgestemd te ontwerpen en maken. Ook krijgen we regelmatig opdrachten om sieraden te repareren of bijvoorbeeld sieraden uit een erfenis te vermaken tot een modern sieraad. Hierbij maken we veel gebruik van de zeeuwse knop, bloedkoralen en andere sieraden die bij de zeeuwse klederdracht horen.  

We proberen zoveel mogelijk te luisteren naar de wensen van onze klanten. Heeft u dus speciale wensen, geef het ons te kennen zodat we ons hiervoor kunnen inzetten.

Via de webshop kunt u materialen, onderdelen en sieraden bestellen. Maar u kunt ons ook bezoeken in ons atelier. Dit is geopend op woensdag- en vrijdagochtend van 9.00-12.00uur, of op afspraak.
In december en januari zijn wij alleen open op afspraak.
telefoon, 0118 603382

Komt u niet uit de buurt, maar bent u van plan een dagje naar Zeeland te komen en ons te bezoeken buitenom de vaste openingstijden, bel of mail dan even voor de mogelijkheden.

In overleg is er een aantrekkelijk tarief bij afname van een grotere hoeveelheid artikelen, voor bijvoorbeeld bedrijven. Hierover kunt u met ons contact opnemen.

Om op de hoogte te blijven van actuele informatie en meer sieraden kijk (en like) ook eens onze facebookpagina: http://www.facebook.com/Vandeverademing
Voor de sieraden van bloemen hebben we sinds kort een aparte website: http://www.maribelsieraden.nl Kijk hier ook eens voor bijzondere en unieke sieraden.

Naast ons eigen atelier en de markten, kunt u ook sieraden van ons in de volgende winkels vinden:

- Freesia bloemkado in Koudekerke
-Zeeland Plaza in Middelburg 
Hopelijk tot ziens in ons atelier.

Klaas, Marianne, Wilco en Sanneke van Belzen