top of page

Over ons

Wij zijn een klein familiebedrijf dat heel snel gegroeid is.

Allen opgegroeid in Zeeland en in 1997 verhuisd van Middelburg naar Nieuw- en Sint Joosland, waar we nu naast het huis ons sieradenatelier hebben gerealiseerd.

We zijn begonnen met het maken van kralen en kettingen als hobby, die steeds meer uitgebreid is tot het bedrijf dat het nu is.

Sinds 21 juni 2007 staan wij officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, en in maart 2008 is ons atelier geopend.
 
We werken voornamelijk met natuurlijke materialen, zoals edelsteen, koraal, Zoetwaterparels en schelp. 
Wij staan ervoor om alle sieraden netjes en veilig af te werken, met alleen de beste materialen.
 

We zijn in Antwerpen opgeleid tot goudsmid en hebben ons gespecialiseerd in het gieten van natuurlijke materialen in goud en zilver. Dit is een bijzonder en uitgebreid proces, waarmee we een exacte kopie kunnen maken van bijvoorbeeld bloemen, blaadjes, takjes, insecten... 

Ook krijgen we regelmatig opdrachten om sieraden te repareren of bijvoorbeeld sieraden uit een erfenis te vermaken tot een modern sieraad. Hierbij maken we veel gebruik van de Zeeuwse knop, bloedkoralen en andere sieraden die bij de Zeeuwse klederdracht horen.  

We proberen zoveel mogelijk te luisteren naar de wensen van onze klanten. Heeft u dus speciale wensen, geef het ons te kennen zodat we ons hiervoor kunnen inzetten.

Contact
Inspecting Jewels
bottom of page