top of page

Op maat met Sieradenatelier VANDEVERADEMING

Ontwerp het zelf

Assieraden.jpg

Trouwringen

Ontwerp samen met ons uw eigen trouwringen. 

Goud, zilver, een combinatie, inscripties.... We gaan uitgebreid in gesprek over de wensen en mogelijkheden en komen samen met u tot uw persoonlijke ontwerp.

Hortensiametparels.jpg

Herinneringssieraden

De herinnering aan uw geliefde altijd bij u dragen, de herinnering aan de geboorte van uw kinderen of een speciale periode in uw leven.... 

Het is mooi om dit altijd te kunnen koesteren en bij u te dragen. 

We maken sieraden met as, haarlokjes, borstvoeding, of 'gewoon' iets wat bij u en uw geliefden past. 

Met de 3d printer kunnen we bijvoorbeeld kleine sculpturen maken passend bij een hobby of beroep, dieren of wat u ook maar kunt bedenken. 

Ook vermaken we oude sieraden, bijvoorbeeld de trouwring van uw overleden partner of een erfstuk tot een sieraad wat u met plezier en liefde zult dragen, 

Elk ontwerp wordt uniek en in overleg met u als klant gemaakt. 

trouwringen_edited.jpg

Bloemensieraden

Wij hebben ons gespecialiseerd in het gieten van natuurlijk materiaal. Onze bloemensieraden reizen inmiddels de hele wereld over. 


Door middel van de verloren was methode kunnen we van bepaalde bloemen een kopie maken in zilver, goud of brons. De bloem zelf verbrand en is dus niet meer in het sieraad aanwezig, maar een exacte kopie blijft achter en verwerken wij tot sieraden. 

Op verzoek kunnen we ook een bloem uit bijvoorbeeld een rouw- of trouwboeket gieten als blijvende herinnering. Dit moet echter wel vantevoren worden aangevraagd en dezelfde dag verwerkt. Alleen verse bloemen kunnen we hiervoor gebruiken. 

bottom of page